Mega Moolah

Microgaming ligger bakom det populära jackpottspelet Mega Moolah. Det är ett passande namn till en jackpottslot eftersom vinsterna kan bli riktigt höga, ofta på flera miljoner kronor.

Skärmdumpar

Spelet och tema

Jackpottspelet har ett Afrikatema med flera djur från savannen.
Det märks att det är ett lite äldre casinospel, både om man tittar till design och till spelupplägget. Du hittar flera olika typer av symboler när du spelar. Lejonet fungerar som en multiplier och en joker, vilket innebär att den dubblar en vinnande linje och dessutom kan stå för vilken symbol som helst. Det finns även symboler som ger freespins.

Spelet har funnits under många år och numera finns även mobilversioner av Mega Moolah. Det finns även andra versioner av Mega Moolah som har andra teman, exempelvis sommar-, USA- och Egyptentema.
Bonus och vinstutdelning

Jackpott och bonus

Du har fyra olika jackpotts att vinna. Dessa är mini, minor, major och mega. Mini börjar sin resa på ett tiotal kronor, minor på ett par hundringar och major på tio tusen. Mega är däremot i en klass för sig då det är denna som är den stora jackpotten. Notera att jackpotten som du får ut kan skilja sig mellan länder.
Det förekommer freespins som går att använda även hos Mega Moolah men dessa kan man inte vinna några jackpottar med.

För att aktivera jackpottbonusen behöver du bara spela precis som vanligt. Bonusen kan dyka upp när som helst under spelets gång. Du har större chans att komma till jackpotthjulet om du satsar större belopp.
Vid jackpotthjulet får du snurra ett hjul delat i flera bitar.
Beroende på hur hjulet stannar kan du vinna en av de fyra jackpottarna.