Hall of Gods

Hall of Gods är en av flera klassiska slotspel från NetEnt där spelarna har möjlighet att vinna stora jackpottvinster. I detta spelet är den nordiska mytologin ett genomgående tema, rättare sagt asatron.

Skärmdumpar

Spelets tema

Hall of Gods använder sig av ett flertal legendariska monster, gudar och föremål som symboler. Midgårdsormen används exempelvis som en speciell wildsymbol. När den dyker upp expanderar den för att täcka en hel kolumn.
Odins korpar, Hugin och Munin, fungerar som scattersymboler.
Får du tre eller fler scatters blir du belönad med 10 eller fler freespins. Får du bonussymbolen, en hammare mot en sköld, kommer du till en bonusrunda där du ska använda Tors hammare, Mjölner, för att slå sönder träsköldar. Innanför sköldarna gömmer det sig olika jackpottar och när du får tre likadana jackpottsymboler så vinner du just den jackpotten. Det finns tre jackpottvinster att vinna och dessa är mini, midi och mega.

Bonusar och vinstutdelning

Wild-, scatter- och bonussymbolerna fungerar på olika sätt och ger dig möjlighet att vinna stort när du spelar Hall of Gods. Wildsymbolen, det vill säga Midgårdsormen, dyker endast upp på kolumnerna i mitten.
Scattersymbolen, det vill säga Odens korpar, ger dig inte bara freespins utan multiplicerar alla vinster du gör under dessa rundor med tre.
Bonusrundan dyker upp ganska regelbundet och ju mer du har satsat, desto större chans har du att vinna de större jackpottvinsterna. RTP, det vill säga vinstutdelning i det långa loppet, ligger på 95,5 %.