Divine Fortunes

Den första sloten som NetEnt släppte år 2017 var Divine Fortunes, en jackpottslot där den högsta vinsten är progressiv. Det innebär att den hela tiden eftersom en liten del av de pengar som spelarna omsätter hos detta slotspel går till jackpotten.

Skärmdumpar

Tema

Spelet har det antika Greklands legender som tema. Du hittar monster som medusa, minotauren och det nemeiska lejonet. Du hittar även Pegasos, den bevingade hästen som fungerar som en wildsymbol fast med en tvist. Det finns även en freespinsymbol som består av en hand som håller en blixt, förmodligen Zeus hand då han var gud över de andra gudarna och blixtarna var hans vapen. Slutligen har du även de guldiga mynten som gör att du kan vinna en av de tre olika jackpottvinsterna, minor, major och mega.

Bonusar och vinstutdelning

I Divine Fortunes fungerar wildsymbolen inte bara som en ersättare för vilken annan symbol som helst. Den startar även en freespinrunda och Pegasos faller då ett steg nedåt för varje runda tills det inte finns några fler wildsymboler på spelbanan. Det kan komma fler wilds under dessa freespins. Hamnar två wildsymboler ovanpå varandra kommer Pegasos att stegra sig och täcka en hel kolumn.
Freespinsrundan, som aktiveras när du får tre eller freespinsymboler, ger dig minst fem och max 12 gratisrundor där alla wildsymboler är expanderande wilds.
Det finns även guldmynt som samlas i en vas, oavsett om de tillhör en vinnande linje eller inte. Genom att samla minst tre symboler kan du komma till jackpottspelet. Under själva jackpottrundan ersätts alla symboler av guldmynten. Genom att fylla raderna vinner du de olika jackpottvinsterna, en rad ger minivinsten och två ger majorvinsten. Tre rader, det vill säga hela spelplanen, ger dig den högsta vinsten.